dinsdag 19 februari 2013

Bloemen in pot

Het is weer al eens even geleden sinds ik nog wat af had en dus op mijn blog plaatste, maar nu is het eindelijk zo ver!
Ik had weer eens last van mijn kriebels, dus echt vlak voor ik klaar was met het 1 kon ik me niet tegenhouden aan het volgende te beginnen. Uiteindelijk heb ik me gister er maar toe aangezet het toch af te maken, want veel moest er niet meer gebeuren.

En hier het resultaat.

Toen ik dit patroon tegen kwam op ravelry moest ik het gewoon maken. Ik wist nog niet wat ik er mee wilde doen, maar hij zag er zo leuk uit dat hij gewoon gemaakt moest worden. Wat ik er mee deed zag ik na afloop wel :)

Maar tegen dat hij bijna af was vond ik hem zo leuk geworden dat ik besloot hem zelf te houden.
De bloemen zelf waren geen enkel probleem om te maken, het was wel even wennen, want ze gebruikte andere afkortingen dan ik gewend ben, maar als je dat eenmaal door hebt is het geen probleem.
Om de bloemen recht te houden heb ik oude fietsspaken gebruikt in plaats van het bloemistendraad dat ze voorstellen. (spaken had ik liggen, dat draad niet ;))
Maar eenmaal bij de bodem aangekomen ging het niet zo lekker meer. Heb het een beetje aangepast zodat het naar mijn idee mooier zou uitvallen, maar dat deed ook niet veel. Ach, het zit in een pot, dat ziet niemand :) Al met al ben ik er erg tevreden over, ze zien er leuk uit vind ik zelf!


2 opmerkingen:

  1. Ze zien er heel mooi uit. Daar word je blij van met die vrolijke kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja dat vond ik ook! En deze verwelken niet dus kan ik er gelukkig nog heel lang van genieten! :D

    BeantwoordenVerwijderen